2013. június 22., szombat

Activelight polarizált fényű gyógylámpa - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

A fényterápia az emberi szervezet öngyógyító potenciálját természetes módon képes aktiválni, ennek köszönhetően ma már ez egy általánosan elismert gyógyászati és megelőző módszer. Számos szakmai tanulmány bebizonyította, hogy a gyógyító hatású polarizált fény idejében történő és megfelelő alkalmazása csökkenti a gyógyszerfogyasztást, többféle heveny és krónikus betegségben szenvedő páciensek esetében mérsékli gyógyszerkészítmények nem kívánatos mellékhatását és a gyógyszerfüggőség veszélyét. Csökken a szervezet külső megterhelése és fokozatosan erősödik az egész immunrendszer.  
Az Active Light fényterápiás készülék kiválóan használható otthoni környezetben.  Ez az új, legmodernebb technikával előállított készülék kombinálva az évtizedek alatt megtapasztalt fényterápiás eredményekkel nagyszerű segítséget nyújt az otthoni gyógykezelésben. A javallatok széles skálájának, a gyors és látható eredményeknek, a hagyományos gyógyászati módszerekkel való kombinálhatóságának, kedvező árának, az azonnali és biztonságos használatának köszönhetően mindig alkalmas akkor, amikor erre Önnek szüksége van.
A legutóbbi időkig sajnos a polarizált fény terápiás alkalmazása főleg specializált orvosi rendelőkben és egyes kozmetikai szalonokban valósult meg. Sokszor azonban nagyon fontos az idejében elkezdett és rendszeres kezelés, amely általában naponta többször, néhány percig tart. Távolabb levő rendelők látogatásával ez csak nagyon nehezen oldható meg. Az Active Light használata egyszerű és biztonságos, mindig kéznél van.  A fényterápia a mindennapi személyes egészséggondozás pótolhatatlan részévé válhat.  
A termék régi, de újszerű, alig használt a doboza sérült. Mind a hét szín (6+1) meg van hozzá.


Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 11:27
. Activelight polarizált fényű gyógylámpa - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése