2013. június 29., szombat

JustAddict VIRÁGOS CSILINGELŐ MAXI nyári ruha M - Jelenlegi ára: 3 290 Ft


illusztráció
Álomszép, nagyon egyedi Just Addict csupa virág nyári maxi ruha címkés M-es méretben, kérlek a mért adatokra hagyatkozz.
Anyaga lenge, lágy esésű pamutvászon, nem látszik át, kellemes, szellős viselet, színe ciklámen alapon gyönyörű virágos.
Nagyon nőies és különleges fazon, mell alatt szabott, V nyakkivágását és a mell alatti szabás vonalát hímzett etno-s szalag keretezi, a mell alatt gyöngysorokon bronz érmék lógnak, amik felvéve minden mozdulatra csilingelnek : ), szoknya része gazdagon, dinamikusan  bővül.
mell alatti  szélessége 40 cm
felsőrész hossza díszpántig 28, 5 cm
Nem kopott, nem szakadt, nem foltos, az érmék, gyönygyök hibátlanok, tökéletesen hibátlan darab.
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat, illetve ahol ezt külön jelzem!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Termékeimet a Teszveszen és a Vaterán is listázom, a teszveszen minden terméklap megjelenik hibátlanul, de többen jelezték, hogy a Vaterán a terméklapok fele hiányos, így a képek, az információk, amiket megadok értelmezhetetlenek. A sütik törlésén, a böngésző váltáson túl vagyok, de sajnos nem segített, a problémát jeleztem, de amíg a megoldás megszületik, jelezném, hogy a Teszveszen minden fotó és leírás hiánytalan a terméklapokon, a kellemetlenségért elnézést kérek : ) Kata
Köszönöm szépen!
 



Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 20:02
. JustAddict VIRÁGOS CSILINGELŐ MAXI nyári ruha M - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése