2013. június 28., péntek

Olaszország,Dél-Tiroli Alpok+Wellness 4 nap fp-val - Jelenlegi ára: 74 500 Ft


 
Olaszország/Trentino - Hotel Waldheim***
38010 Sarnonico
 
Dél-Tirol, az Alpok déli oldalán elterülő egyedülálló üdölőparadicsom, télen-nyáron izgalmas és pihentető szabadságot kínál páratlan természeti és kultúrális környezetben.
Évszakoktól függetlenül Olaszország legészakibb tartományában a látogatók egész évben kellemesen érzik magukat.
Kapcsolódjon ki túrázás közben Dél Tirol álomszép hegyi világában, amely a szenvedélyes alpinisták körében az egész világon ismert. Töltse szabadságát a Dolomitokon keresztül vezető kiadós kerékpár- vagy montainbike-túrával, vegye igénybe a wellness nyújtotta kényelmet és élvezze az éttermek, valamint a vidék hagyományos vendégfogadói által kínált kitűnő szolgáltatásokat – a szabadság Dél-Tirolban, a Dolomitokban maga az élvezet.
A dél-tiroli táj sokoldalú természeti kulisszája a dél-tiroli felejthetetlen nyaralás színpada.
A dél-tiroli nyár olyan sokoldalú mint a természet, a táj és az emberek Dél-Tirolban. Egészen biztosan le lesz nyűgözve!
Porhó és napsütés a felejthetetlen dél-tiroli sí-üdülés kellékei. Nemcsak síelők találják itt meg számításaikat, hanem sífutók, sítúrázók, hócipő-túrázók és ródlizók is elégedettek az átfogó ajánlattal. A dél-tiroli téli üdülés mindig tartogat meglepetéseket: apres-sí, menedékház-parti, romantikus lovasszánkózások, a csikorgó hóban tett kirándulások és a befagyott tavakon rendezett korcsolyaparti. A dél-tiroli téli szabadság maga az élmény!
 
Szállás információk:
A 45 szobás szálláshely az erdő közepén, csendes környezetben fekszik. Közvetlenül a szálloda mellett kis sípálya van, míg a Val di Sole síterep kb. 20 km távolágra található. Felszereltségéhez recepció, lobby, bár, lift, étterem és parkoló tartozik. A csodálatos környék a síelés mellett remek lehetőséget kínál a hegyi túrázáshoz is.
Távolság: Budapesttől kb. 877 km, melyből 838 km autópályán tehető meg.
Az utalvány tartalma 2 személy részére:
4 nap/3 éjszaka 2 személy részére
3 büféreggeli
3 vacsora, 4 fogásos
wellness részleg ingyenes használata
Minigolf ingyenes használata
ingyenes parkoló
ingyenes információs anyagok a térségről
 
Az utalvány 1 évig érvényes, folytonosan 2 utalvány is beváltható, komoly vásárlási szándék esetén a kivánt utazási időpont lekérdezhető.
Gyerekárak :
1 gyerek 4 éves korig ingyenes
4-10 év között 26, 75 Euró/éj/fp-val
10-16 év között 31, 50 Euró/éj fp-val
Háziállat 8 euró/éj, ellátás nélkül
főszezonon kivül a gyerekárak alacsonyabbak
Július és augusztus hónapokra tervezett utazáshoz
 leghamarabb 1 hónappal előtte kérhető a foglalás.
 
 
Sport/wellness: Térítésmentesen: Fedett medence, török szauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, fitnesz terem. Térítés ellenében: biliárd, szolárium, kezelések a wellness részlegen.
Egy komplett edzőterem modern berendezések és medence áll rendelkezésre, valamint egy pezsgőfürdő, finn szauna, török fürdő és római fürdő.
 
Régió/Környék:
A Dolomitok most már nemcsak a világ legnagyobb síkomplexuma, de világörökségi ranggal is büszkélkedhet. Trentino Olaszország egyik északi régiója, mely több különböző síterületet kínál, ezzel a szinte felülmúlhatatlan változatosságot kínálva a téli sportok szerelmeseinek. Trentino tartomány területének 85, 5 százaléka 1000 méter fölött fekszik, melyet délen ugyanakkor az ország legnagyobb tava, a Garda-tó határol. Ez a turisták kedvelt üdülőhelyévé is teszi a régiót, mely varázslatos sokszínűségével sok látogatót vonz egész Európából. Az olaszok az autentikus tiroli kultúrát kedvelik, míg az északról érkező utazók az olasz életérzést vélik felfedezni egy németül beszélő területen. Így Trentinol egyszerre jelenti a hűvös Alpokat az olaszoknak, és a mediterrán vidéket az északról érkezőknek. Jellemzőek a kis, családias hangulatú hotelek és éttermek, ahol kedves házigazdák látnak vendégül minket. Ellátogathatunk a borospincékbe, ahol a környék borait kóstolhatjuk meg. Érdemes a piacra is kilátogatni, ahol friss zöldségekre és gyümölcsökre alkudhatunk. Egy-két számunkra ismeretlen zöldség esetén érdeklődjünk bátran az elkészítés módjáról is. Sarnonico egy tipikus olasz település, amely Trento-tól kb. 50 km-re északra található.
5 km Golfclub Dolomiti
16 km Kalterersee
14 km Kaltern an der Weinstrasse 
26 km Bozen
38 km Meran
97 km Gardasee
 
 
 
 
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, foglalásban segítek.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, abban az esetben licitáljon ha a fent leírt feltételek megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 
 
 
 
 



Jelenlegi ára: 74 500 Ft

Az aukció vége: 2013-07-16 22:22
. Olaszország,Dél-Tiroli Alpok+Wellness 4 nap fp-val - Jelenlegi ára: 74 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése