2013. április 24., szerda

Újszerű BENETTON csinos szürke nadrág 36-38 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Nagyon nőies és csini Benetton galambszürke nadrág olasz 42-es, magyar 36-38-as méretben, első kézből, kérlek a mért adatokra hagyatkozz.  
Anyaga poliészter , könnyű, lágy esésű és nem kell vasalni : ), az él mosás után is tökéletesen benne marad.
Inkább elegáns, konzervatívabb irodai viselet, elöl enyhén ívelt hagyományos derékvonala, kis egyenes  zsebei vannak, akár blúzzal, akár pulóverrel nagyon csini és kényelmes alapdarab.
Normál derekú fazon, NEM CSÍPŐ vagy FÉLCSÍPŐ, a szárak egyenes, szipka vonalúak, nem bő fazon.
Nincs szálhúzódás, nem bolyhos, nem kopott, állapota tökéletesen újszerű.
ülep elől korctól középvarrásig 26 cm,
ülep hátul korctól középvarrásig 38, 5 cm,
combszélesség combtőnél 28, 5 cm, szár alsó szélessége 19, 5 cm
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Kedves Érdeklődők!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat !
Köszönöm!
fokata
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-05-04 20:14
. Újszerű BENETTON csinos szürke nadrág 36-38 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése