2013. április 13., szombat

Oliprox körömgomba elleni (gyógyszertári termék) - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó néhány darab Oliprox körömgomba elleni ecsetelő (12 ml) Gyógyszertári termék
A termék itthoni gyógyszertárakban is kaphatóak elvileg, gyakorlatilag már csak külföldről beszerezhető.  
Bontatlan és nagyon hatékony!
LEÜTÉS ELŐTT MINDENKÉPP KÉRDEZZ RÁ, HOGY VAN-E MÉG BELŐLE, MERT GYORSAN ELFOGY. Köszönöm!   
Az ismertetőt lásd alább:
A Boderm az OliproxŽ körömlakkot a gombás fertőzések megelőzésére és az onychomycosis nevű gombás fertőzés kezelésének alátámasztására szolgáló hatékony és hatásos termékként fejlesztette ki.
Az onychomycosis nevű körömfertőzést egy dermatophyta, vagyis bőrön élősködő gomba okozza, amely megtámadja a kéz, illetve a láb körmeit. Az OliproxŽ körömlakk hatékony aktív összetevők kizárólagos kombinációjából áll: klimbazol, pirokton-olamin és rozmaringkivonat vízalapú gélkészítményben.
A klimbazol és a pirokton-olamin egyedülálló és széles spektrumú antifungális, antibakteriális és antimikrobiális hatással rendelkezik.
A rozmaringkivonatnak antimikrobiális hatása van, és bőrbetegségeket okozó mikroorganizmusok széles spektruma ellen kínál védelmet.
A vízalapú gélkészítmény mélyen behatol a körmökbe. Ily módon teszi lehetővé, hogy a hatóanyagok maximális hatást érjenek el.
A fenti hatóanyagok kombinációja teszi az OliproxŽ körömlakkot hatékony és gyors eredményt mutató, egyedülálló vizes gélkészítménnyé.
Használati utasítás: Az OliproxŽ körömlakkot naponta egy vagy két alkalommal kell alkalmazni. Az első alkalmazáskor vágja le a fertőzött körmöt vagy körmöket, majd vigye fel az Oliprox körömlakkot a köröm teljes területére. Az OliproxŽ körömlakk alkalmazását követően nem ajánlott a lakk eltávolítása a kezelés előtt és/vagy után.
 
 
 
Átvétel személyesen a 6. kerületben Budapesten vagy postai úton.  


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2013-05-02 13:58
. Oliprox körömgomba elleni (gyógyszertári termék) - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése